MODEHOROSKOP

Finn ditt horoskop och nya modeår- tillsammans med en stjärna inom mode i samma stjärntecken!

Vädur 20 mars- 19 april
Lady Gaga

Väduren är zodiakens mest vågade tecken när det gäller mode och hakar på trenden innan de flesta ens uppmärksammat den. Om det är någon som skulle våga sig på Chanels Yeti-look så är det du. Den minimalistiska trenden ger du inget för. Varför klä ner sig när det finns så mycket fantastiska kläder?

Oxen 20 april- 20 maj
Jean- Paul Gaultier

Din beef med mode handlar om att det växlar ofta och du orkar inte med ännu en popstjärna som byter outfit tre gånger per dag. Som den oxe du är vill du välja en stil och sedan hålla fast vid den. Länge. Du tackar därför Gud för att Phoebe Philo varje dag eftersom hon förde tillbaka modet om att lägga till enskilda plagg i en befintlig garderob. Den perfekta byxan och sådant.

Tvillingarna 21 maj- 20 juni
Adriana Lima

Du känner dig ständigt otålig. Så fort du ser visningarna för nästa säsong så är det så du vill se ut. Varför måste man vänta ett halvår innan kläderna kommer i butik? Aaaaarggghhh! Därför kan du inte bara acceptera de helt nya trenderna för säsongen, eller egentligen, nästa säsong, och du gör ditt bästa för att skrapa ihop dom med hjälp av budgetlöp, fantasi och nål & tråd.

Kräftan 21 juni- 21 juli
Giorgio Armani

Som romantiker och känslosam som få, vad ska du ha på dig? Svaret är självklart: du går igång helt på underklädestrenden och låter inte väder eller vind stoppa dig. Din romantiska sida förblindar dig något. Där du ser rosblad i sängen och tänker på din käraste när du klär dig i negligéer eller korsetter ser andra en tjej som visar trosorna. Eftersom kräftor är lite överkänsliga hamnar du lätt i konflikt, men Venus hjälper dig under våren att våga vara lite löjlig och för mycket. Det är bra för ditt kärleksliv.

Lejonet 22 juli- 22 augusti
Jennifer Lopez

Du vet precis vad du gillar. Dina ögon har fastnat för den sjuttiotalsdoftande looken med långa vida byxor och en snygg liten knytblus. Den får dig att känna dig sofistikerad och självständig och det är ju precis så du vill framstå! Det enda du måste akta dig för är att ta det alltför långt in i järnkvinnornas land. Ibland kan du framstå som domderande och det är dumt att spä på det med att se ut som Margaret Thatcher.

Jungfrun 23 augusti- 22  september
Mariacarla Boscono

Den kvinnliga siluetten kom som en gudasänd för dig, min lilla sjöjungfru. Det är din konservativa ådra som går igång. Du frågar dig varför modedesigner hela tiden vill att vi ska se så androgyna ut? För vad är de för fel att se ut som en hemmafru från femtiotalet egentligen? Gillar människor inte riktiga kvinnor? Du kan inte förstå de som har invändningar, det är en klassisk look och du säger välkommen tillbaka till den.

Vågen 23 augusti- 22 oktober
Gwyneth Paltrow

Din urbana mentalitet och lättsamma och sociala attityd får dig att söka dig till käder som både känns uppklädda och avslappnade på en gång. Du plockar fram en urtvättad gammal sweatshirt och kombinerar den med en nyinköpt kjol och vips så kan du klappa dig på axeln. Det passar också din obeslutsamma sida. Men akta dig bara för att se ut som du försöker äta kakan och ha den kvar. Diplomati inom mode kan ofta bli väldigt fel.

Skorpionen 23 oktober- 21 november
Chloe Sevigny

Det bästa du vet är att klä dig som om du vore med i ett moderepotage med Helmut Lang. Stark och sexig, så vill du se ut mest hela tiden som den skorpion du är. Därför sätter du kaffet i vrångstrupen när du inser att det faktiskt finns kvinnor som vill se ut som de är en del av Amish-folket. Platta skor! Fotsida kjolar! Du ryser, drar på dig dina högsta klackar och beger dig ut i natten  för att skingra minnesbilderna. Men i början av 2011 har du ett behov av att lugna dig. Kanske är taxklackar en lämplig kompromiss?

Skytten 22 november- 21 december
John Galliano

Som du längtar efter sommaren då du kan uttrycka din frihetsälskande och optimistiska sida med stora maxiklänningar, hårband och bohostil! MEd din hoppfullhet går gärna över i blind tilltro vilket resulterar i frusna leder och förkylningar när du klär dig i sommarskruden några månader för tidigt. Samtidigt, någonstans tycker du ju att det faktiskt är höjden av mode att frysa. Saturnus får dig att inte vilja anstränga dig och ju längre det går desto mer måste du kämpa mot det.

Stenbocken 22 december- 20 januari
Kate Moss

Stenbockar har praktiska och försiktiga personligheter men är också ambitösa och det rimmar så klart väl med säsongens alla plagg som är inspirerade av herrmodet. Byxa och välskräddad kavaj blir din melodi. Men du måste anstränga dig så att det inte blir allför tråkigt och Hillary Clinton av det hela. Du är ju ändå modefanatiker!

Vattumannen 21 januari- 18 februari
Agyness Deyn

Vem du ska inspireras av när Alexander McQueen inte längre är med oss är du osäker på. Du älskar plagg som speglar din intellektuella och kreativa personlighet och vill gärna överraska både dig själv och andra med dina klädval. Ibland kan det leda alltför tvära kast mellan olika stilar men 2011 är ett bra år för vattumän och du gör få felsteg. Snarare framstår du som bekantskapskretsens mest fashionabla, något som i maj får postiva effekter för din karriär.

Fiskarna 19 februari- 20 mars
Karolina Kurkova

Du vet att du kan vara lättpåverkad för att du gärna vill vara andra till lags och därför borde du tänka lite mer på dig själv och vad du vill ha på dig. Alla färgglada färger, från klarrött till azurblå, ger dig ett helt smörgåsbord av nyanser ovh du behöver inte längre gömma dig bakom din svarta och grå garderob. Välj din favoritfärg och work it! Och när vi börjar sommaren: ta det ett steg längre och lär dig mönstermatch.

/
Ida Wiklund Hagberg
källa: H&M:s tidning


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0